Wie ben ik?

Wie ben ik?

Naast mijn werkzaamheden als trouwambtenaar (BABS) voor de gemeente Oss werk ik bij de gemeente Den Bosch, als Accountmanager voor het werkbedrijf van de gemeente.

carolineDaarnaast geef ik freelance trainingen in werkgeversbenadering en sales ondersteuning. Door mijn werk ben altijd in gesprek met mensen en dat geeft mij heel veel positieve energie.

In mijn vrije tijd ben ik graag thuis, bij mijn grote gezin. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, mijn werkzaamheden als BABS en trainer, wandelen, reizen, lezen, fitness, skiën en handwerken.

Ik heb altijd al de ambitie gehad om trouwambtenaar te zijn en toen ik de advertentie van de gemeente Oss zag, heb ik geen moment geaarzeld. Dat is één van de beste beslissingen uit mijn leven geweest. Ik wist vooraf niet dat het zo leuk is om dit te doen. Vol overtuiging kan ik zeggen dat ik mijn werk met liefde en passie doe!

Inmiddels heb ik al een flink aantal huwelijken gesloten, naar grote tevredenheid van de bruidsparen, en ik wordt steeds vaker gevraagd om een huwelijk te sluiten. Vanaf 2014 werk ik ook als freelance trouwambtenaar.