Werkgebied en kosten

Werkgebied en kosten

Werkgebied

Nederland
Vanwege praktische overwegingen werk ik bij uitzondering landelijk, maar liever regionaal. Ik werk het liefst onder de lijn Nijmegen – Rotterdam, natuurlijk in omgeving van Oss en op vrije locaties.

Buitenland
Ook is het mogelijk dat ik jullie ceremoniële huwelijk in het buitenland sluit. Dus als jullie in Frankrijk, Toscane of Barcelona  door mij getrouwd willen worden, neem dan contact op.

Ik bespreek met jullie graag de mogelijkheden om samen een onvergetelijke dag samen te stellen.

Wat zijn de kosten

De eerste stap in de voorbereiding van een huwelijk is altijd om met elkaar kennis te maken. Een kennismakingsgesprek kost niets, behalve jullie en mijn tijd. Na dit gesprek beslissen jullie of ik degene ben aan wie jullie de ceremonie toevertrouwen.

Als dat zo is, dan maak ik een opdrachtbevestiging. Daarin staan de afspraken die we maken en de prijs voor mijn werkzaamheden. Na het ondertekenen van de bevestiging ga ik voor jullie aan de slag.

We hebben dan een 2e gesprek, waarin ik graag jullie wensen en ideeën hoor over de invulling van de ceremonie. Natuurlijk is er ook ruimte om te bespreken hoe jullie om willen gaan met degenen die jullie juist deze dag zo missen (indien van toepassing). Ook daarover denk ik graag mee.

De gemeente waarin jullie trouwen berekent leges, die voor jullie rekening zijn. Soms geven gemeenten korting als het bruidspaar een eigen BABS mee neemt. Helaas rekenen diverse gemeenten ook een bedrag voor een eendaagse benoeming van mij als BABS.

Met een ceremonieel huwelijk betalen jullie alleen mijn kosten en kunnen jullie voorafgaand tegen minimale kosten trouwen.