Referenties

Referenties

juli 2016

Hallo Caroline,

Dank je wel voor je lieve bericht en voor je fantastische bijdrage als ambtenaar op onze ceremonie. Wij zijn heel erg tevreden en enthousiast over jouw speech! En dat blijkt ook uit alle enthousiaste reacties van onze familie en vrienden. Heel erg bedankt!

Ik heb het bedrag zojuist overgemaakt.

Fijne zomer en wellicht tot ziens.

Lieve groet,

Ruud en Nina

mei 2016
Heel erg bedankt voor de mooie emotionele liefdevolle ceremonie.

Liefs Jeffrey en Marlies

augustus 2015

Beste Caroline,

Bedankt! Het was fantastisch! We hebben zo ontzettend genoten van je mooie verhaal.
Complimenten! Het was persoonlijk en de sfeer was ontspannen. We voelden ons op ons gemak. Van veel gasten, veel complimenten over je persoonlijke verhaal.

Bedankt dat je onze dag onvergetelijk hebt gemaakt!

Bart & Anneke

mei 2015

Hoi Caroline,

Graag willen we je nogmaals bedanken voor het mede realiseren van onze droom dag!!
We hebben echt een geweldige dag gehad op 15-05-15  De ceremonie is helemaal naar ons wens verlopen, de toespraak was persoonlijk, mooi en spontaan; helemaal zoals we het ons hadden voorgesteld!vEn we hebben veel complimentjes gehad over de leuke BABS 😉

Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens

Groet, Tonny & Ellen

mei 2015

Hallo Caroline,

Het is een superdag geweest!! Ik heb trouwens ook ontzettend veel complimenten gekregen m.b.t. jou! Ze vonden dat je het heel leuk deed. Lekker informeel en ongedwongen.

Met vriendelijke groet,
Jorn en Judith

juli 2014

Beste Caroline,

Via deze weg willen wij je nogmaals ontzettend bedanken voor de geweldige voltrekking van ons huwelijk. We hebben zeeeeeer veel complimenten gekregen over de persoonlijke en gezellige dienst. Menigeen moest een traantje wegpinken en dan niet alleen de familie.

We zijn je hier dan ook erg dankbaar voor en ook voor alle leuke ideeën zoals de aktes voor de kinderen en het stuk tekst voor Joshua. Hij vond dit zelf ook erg bijzonder om te doen.

We hebben nog een verzoekje. Tijdens het omdoen van de ringen las je een mooi stukje tekst voor. Zou je ons deze nog willen mailen. We willen dit graag opnemen in ons album.

Alvast ontzettend bedankt!

Gijs & Mischa

juni 2014

Hoi Caroline,

Super bedankt voor hoe je gister de ceremonie hebt neer gezet! Zo persoonlijk; niet alleen wij, maar iedereen riep erover! Bij de taart zagen we je niet meer, dus vandaar nogmaals bedankt via deze weg.

Liefs Jan en Marisja

april 2014

Hallo Caroline

Nogmaals hartelijk dank voor het mede mogelijk maken van een onvergetelijke dag voor ons op 5 April! Alvast super bedankt.

Rob & Chantal

maart 2014

Hallo Caroline,

Hartelijk dank voor jouw bijdrage aan onze bruiloft. Mede dankzij jou is 14 maart 2014 een fantastische dag geworden. Wij hebben het feit hoe jij onze kinderen hebt betrokken bij de huwelijksvoltrekking als zeer prettig ervaren. Nogmaals dank daarvoor.

Groeten,
Agnes en Eric-Jan

juni 2013

Hoi Caroline,

Wij willen jouw op deze manier nog bedanken. Voor de onvergetelijke ceremonie we hebben echt super veel positieve reacties gehad iedereen vond het geweldig. Van iets wat normaal langdradig en saai kan zijn heb jij omgetoverd tot een speelse en mooie ceremonie.

Hartstikke bedankt voor alles

Groeten, Rob en Elmira

september 2013

Dag Caroline,

Wij bedanken je hartelijk voor je mooie woorden gisteren tijdens de voltrekking van ons huwelijk op het gemeentehuis in Oss. Onze gasten waren ook vol lof over de manier waarop jij de ceremonie hebt geleid.

Met vriendelijke groeten
Kitty en Geer

september 2013

Beste Caroline,

Aangezien we je niet meer bij onze receptie konden bedanken willen we dat toch even via deze weg doen. Jouw enthousiasme en leuke manier van vertellen maakte het een fantastische Ceremonie waar wij zelf enorm van hebben genoten en waar we veel positieve reacties op kregen. Caroline, nogmaals hartstikke bedankt daar voor.

Danny & Anne

juni 2012

“Al met al geslaagd, gelukkig was de trouwambtenaar mevrouw C. Schemering Reelfs van de Burgerlijke Stand een aardig, begripvolle en stijlvolle dame. Nogmaals mijn dank hiervoor, en ook nog dat zij in zo een korte tijd nog iets voor ons in elkaar heeft kunnen krijgen. Leuke gedichten….Top!!”

Liefs
Gulfer Gur