Jullie trouwdag

Jullie trouwdag

Jullie trouwdag, jullie ceremonie!

Jullie hebben besloten om te trouwen. Dat is op zich al een felicitatie waard! Nu staan jullie voor enorm veel keuzes. Waar trouwen we? Hoe trouwen we en ook, door wie willen wij getrouwd worden?Hoe willen we dat de ceremonie eruit ziet?

Als jullie graag getrouwd willen worden door een persoonlijk betrokken trouwambtenaar die jullie met liefde trouwt, dan zijn jullie bij mij aan het goede adres.

Een persoonlijke en warme toespraak

Jullie trouwdag. De dag waarop jullie elkaar beloven je verdere leven goed voor elkaar te zorgen. Een bijzondere dag. Deze dag zal jullie altijd bijblijven.

Daar hoort een mooie trouwceremonie bij met een toespraak die jullie op het lijf is geschreven. Het schrijven en houden van de toespraak is mijn passie en mijn kracht. Mijn toespraak gaat 100% over jullie en jullie levens.

Hoe jullie elkaar hebben leren kennen en over welke stappen jullie in het leven samen al hebben gezet. Natuurlijk is er ook ruimte voor het respectvol benoemen van geliefde nabestaanden. Verder heb ik positieve ervaringen met het ‘in het zonnetje’ zetten van de getuigen en het betrekken van kinderen in de vorm van een eigen akte van getuigenis voor het plakboek. Jullie hebben hen immers met een reden op jullie bruiloft gevraagd.

Het belangrijkste is dat jullie eigen wensen centraal staan. Het gebeurt zoals jullie het willen en niet anders.

Eigen inbreng

Soms kiezen bruidsparen er voor om zelf het woord te nemen en aan elkaar uit te spreken, waarom ze zoveel houden van hun aanstaande. Ook dat kan, maar is zeker geen must.

Anderen zeggen het met muziek en laten iets spelen tijdens de toespraak. Of je wil de ringen laten doorgeven om iedereen de kans te geven ‘good luck’ te wensen. Alles kan en alles mag. We bespreken het samen!